Informationer om energitilskuddet

CO2tilskud – størrelse og beregning

Der er forskel på hvor meget du kan opnå i CO2tilskud alt efter hvilket energiselskab du vælger at indberette din energibesparelser hos.

Hos Energikøb kender de alle de forskellige selskabers satser og ved nøjagtigt, hvor de kan opnå højest mulige besparelse for den type energibesparende foranstaltning du ønsker tilskud til.
Det er derfor en fordel for dig, at anvende Energikøb til indberetning.

Hos EnergiFyn kan du få tildelt 0,25 øre inkl. moms pr kWh du opnår i besparelse på et år i forhold til dit tidligere forbrug.

Beregningen laves på baggrund af Standardværdikatalogets fastsatte satser, hvor der er beregnet en gennemsnitslig CO2besparelse for forskellige foranstaltninger.

Skift af gammelt gasfyr til nyt, der overholder kravene i BR10 giver dermed 4304 kWh i besparelse * 0,25, hvilket vil give dit et CO2tilskud på Kr. 1.076,00

Sammenligner vi med Energimidts prisliste online tilbyder de Kr. 2.200,00

Her vil det meget tydeligt være en fordel, at vælge indberetning hos EnergiMidt frem for EnergiFyn.

Frem for at gennemgå samtlige energiforsyningsvirksomheders hjemmesider, er det derfor en stor fordel at anvende Energikøbs hjemmeside, da de kun tager et gebyr på 120 kroner for, at behandle din ansøgning og indberette den det sted, hvor du modtager mest muligt.

Husk også håndværkerfradraget