Informationer om energitilskuddet

Tilmeld virksomhed

Hos Energitilskud.info er missionen enkel

Vi ønsker at bidrage med information til den private forbruger, så ansøgning om energitilskud gøre nemt at forstå.
De besøgende på Energitilskud.info er på et tidligt stadige i beslutningsprocessen og har ofte endnu ikke udvalg en leverandør af materialer og montering til den planlagte energibesparende foranstaltning.

Det vil vi meget gerne hjælpe dem med og derfor har vi oprettet muligheden for, at alle danske leverandører af tilskudsberettigede energibesparende foranstaltninger samt service og montering, kan få en profil her på siden.

Forudsætninger for tilmelding af virksomhed

Vi ønsker, at der med tiden kommer mange virksomheder i oversigten og vi ønsker, at det skal være en nyttig og yderst informativ oversigt.

Derfor er det en forudsætning for optagelse, at du fremsender en fyldestgørende virksomhedsbeskrivelse på minimum 200 ord (må ikke være kopieret)

Vi finder selv dit firmas logo og laver et 260 x 185 px billede, men ønsker du et specielt billede, kan du sende et link til os.

Lad os hjælpe hinanden

Udover en beskrivelse af din virksomhed, forudsætter oprettelsen, at du sørger for et link fra din hjemmeside til vores partner indenfor indberetning Energikoeb.dk eller direkte her til siden.

Vi har udformet forskellige typer grafik, som du frit kan benytte på din hjemmeside til at linke med.
Se grafikmulighederne her

Anmod om optagelse