5 gode grunde til at skifte benzinbilen ud med et el-løbehjul

Går du og overvejer om du skal købe et el-løbehjul? Det er der mange der gør og der er også mange der allerede har valgt at skifte bilen eller bussen ud med et el-løbehjul. El-løbehjul er blevet enormt populære og det er egentligt ikke svært at forstå hvorfor. Her kan du læse fem gode grunde til at skifte benzinbilen ud med et el-løbehjul.

1. For at skåne miljøet

Den første og åbenlyse årsag er, at det er langt bedre for miljøet. Vi ved alle sammen at benzinbiler er en af de helt store syndere i forhold til miljøet og global opvarmning. Derfor skal vi forsøge på at køre så lidt i benzinbil som muligt, og en oplagt måde at køre mindre i bil er ved at anskaffe et el-løbehjul.

Med et el-løbehjul kan du hurtigt og nemt komme frem og tilbage, samtidigt med at du kun har en minimal effekt på klimaet. Lader du el-løbehjulet op på sol-generet strøm, så har du rent faktisk ingen effekt på miljøet efter løbehjulet er produceret og du har købt det.

2. Det er hurtigere og nemmere

Derudover er der også den store fordel, at det i mange tilfælde er meget nemmere og hurtigt at tage el-løbehjulet end det er at køre i benzinbil. Det er klart, at hvis du bor langt væk fra byen og kører mange, mange kilometer hver dag, så kan du ikke bruge et el-løbehjul. Skal du har store mængde kasser, værktøj, eller andet med i bilen, så er et el-løbehjul heller ikke optimalt for dig.

Er du dog typen der dagligt bare har en rygsæk på og bevæger dig rundt inde i en storby, så er et el-løbehjul hurtigere og nemmere hver gang. Du kan stille dig op på løbehjulet det sekund du træder ud ad døren og du kan køre helt frem til din arbejdsplads’ dør. Det er tidsbesparende og nemt. Tager du normalt bussen skal du også glemme alt om at skulle time det hele med hvornår din bus ankommer og afgår.

3. Der findes mange gode modeller til gode priser

Fordi el-løbehjul er blevet så populære, så er der også kommet enormt mange super gode el-løbehjul modeller. Der findes mange som kan holde strøm i imponerende lang tid og som ser super flotte ud. RideElectric har testet 7 af de bedste modeller på det danske marked og her var der mange gode muligheder. De 7 vindere af deres test endte med at blive:

  1. GoRunner 10” El-Løbehjul
  2. Gofast GX4
  3. GoRunner Urbanglide
  4. Ninebot Max G30D
  5. GoRunner Connect 8.5”
  6. Xiaomi Mi Pro 2 (Nordic)
  7. Segway Ninebot E22E

4. Få frisk luft når du bevæger dig rundt

Endnu en stor fordel, som mange undervurderer, er, at du får en fantastisk omgang frisk luft når du suser rundt i byen på dit el-løbehjul. Hvis du kører afsted på arbejde om morgenen, så kan det være den helt perfekte måde at vågne op på, i stedet for at sætte sig ind i en varm bil og blive helt søvnig igen.

Er det midt på dagen og du skal køre til den anden ende af byen, så er det også en god måde lige at vågne op på igen efter at have gennemført halvdelen af sin dag. Alt i alt, så er det at man kommer ud og bevæge sig i den frie luft også en kæmpe stor fordel ved at bruge et el-løbehjul.

5. Det er billigere

Sidst men ikke mindst, så er der også den klare fordel, at det er væsentligt billigere. Det er et sundt alternativ til bilen og vil alt i alt blive væsentligt billigere for dig end at køre i bil hver dag. Du sparer alle de penge du ellers vil have brugt på bilskader, eftersyn, benzin og mere til.

De nye el-løbehjul er fantastiske og kører meget godt, samtidigt med at de ikke behøver at koste specielt meget. Det at løbehjulene er billige, kombineret med at der ikke er nogen udgifter efter du har købt det, gør også, at mange der har mulighed for det, vælger at købe et el-løbehjul fremfor en bil.