Mød Panasonics nye flagskib inden for luft til luft varmepumper

Hvis man er en smule miljøbevidst, og ved at verden står i en abnorm klimakrise, så vil man som regel også vide en ting eller to om at redde miljøet. Det kan være svært som enkelt person at skulle redde hele verden, men når vi løfter i flok, opnår vi også mest. Vi har nu fundet en energivenlig løsning på dit varme problem. På denne måde vil vi sikre os at dit indeklima ikke skal skade resten af jorden, uden at sænke din livskvalitet.

 

En luft til luft varmepumpe er sandsynligvis ikke et begreb du som almindelig borger har hørt om før. Derfor vil jeg nu prøve at sætte dig ind i hvorfor du skal investere i Panasonic HZ25WKE varme pumpen. Mange har nok hørt ordet varmepumpe før, og det ligger næsten i ordet. Varme-pumpe. Altså en pumpe der pumper varme ud. Der findes bare tre under kategorier til varmepumpen.

 

Der findes en luft til luft, som jeg om lidt vil forklare. En luft til vand, og sidst men ikke mindst jord til luft. Grunden til at du skal vælge luft til luft er, at denne anordning vil sikre dig det bedste indeklima. Om det så er i sommerhuset, bådhuset eller din bolig. En luft til luft varmepumpe pumper nemlig varm luft ind i din bolig.

 

Miljøet

Hos LJ montage, kan man købe adskillige varmepumper, affugtere og diverse tilbehør. De vil kunne give dig kvalificeret vejledning, ift. hvilken varmepumpe du lige netop skal have. Derudover er de, de bedste i branchen til at montere varmepumper, og yde den gode service, som vi alle ønsker. De er VE certificeret, og kan dermed sætte varmepumper op. Helt lovligt!

 

Miljømæssigt er Panasonics luft til luft varmepumpe helt i top. Den er energimærket A+++, hvilket er den Aller bedste energi mærkning en varmepumpe kan have. På denne varmepumpe har den en SCOP-værdi på 5,2. Det handler om at have en så høj SCOP-værdi som muligt. Hvis din varmepumpe har en SCOP-værdi på 5,2 betyder det at den leverer 5,2 gange så meget energi, som elektricitet den bruger.

 

Placering

Der er både en inde del og ude del, når man monterer en varmepumpe. Ude delen skal helst placeres på et plant underlag, som træ, fødder eller monteres på en væg med vægbeslag. Inde delen skal placeres på en lodret plan væg. Det bliver anbefalet at man placerer varmepumpen på en ydervæg. Dette bliver anbefalet da monteringen ellers kan blive en smule dyr. Ift. placeringen i huset vil du altid blive vejledt til hvor din varmepumpe bedst vil kunne svare sig.

Varmepumpen installeres ved at bore et hul igennem husets ydermur. Dette skjules ofte af inde delen, og den kabelkanal der er udenfor. Igennem dette trækker man de kabler der nu en gang skal bruge, og forbinder kølekredsen, med inde delen og ude delen. Alt dette bliver klaret af dygtige køle teknikere, som både har mange års erfaring, og er KMO certificeret.

Støjniveauet på varmepumpen er næsten lig med nul, da Panasonic i mange år har arbejdet med at får støjen så lavt ned som muligt. Denne ligger nu på 18 dB(A).

Temperatur

Varmepumpen kan indstilles til to funktioner, sommerhus og alm. Varmedrift. Ved sommerhusfunktionen ligger temperatuen på mellem 8°C og 15°C grader. Dette er med 0,5 graders ændring. Alm varmedrift funktionen ligger temperaturen på mellem 16°C og 30°C, igen med 0,5 graders ændring. Panasonics har derudover også en aircondition funktion, som kan køle dit hus helt ned til 16°C grader på de Aller varmeste sommer dage.

Varmepumpen kan også affugte dit hjem. Dette er især smart til ældre hjem, som nemmere tager fugt ind. Panasonics varmepumpe kan affugte op til 36 liter i døgnet. Varmepumpen har også en blæsefunktion, dette er især praktisk hvis man har en brændeovn, sådan vil man nemlig hurtigt kunne fordele brændeovnens varme. På den måde er brændeovnen heller ikke bare en pynts genstand, men en praktisk brugs genstand.

 

Fede gadgets

Panasonics varmepumpe er en af de nyeste modeller på markedet. Derfor skal den selvfølgelig også have det nyeste af det nyeste gear. Panasonics varmepumpe kan nemlig styres igennem dit Wi-Fi, når du ikke er hjemme. Det kræver bare at du installerer deres app, og sætter den op med lige netop din varmepumpe.

Så hvorfor skal du købe Panasonics varmepumpe?

  • Den er meget miljøvenlig, og endda A++ mærket.
  • Den ligger på 5,2 på SCOP skalaen.
  • Den er nem at få monteret, og du får kvalificeret rådgivning igennem hele dit køb.
  • Støj niveauet i varmepumpen er næsten lig med nul.
  • Du kan tilpasse din varmepumpe til lige dit behov, og skal ikke gå på kompromis med din klima ide.
  • Varmepumpen funger optimalt i både nye og gamle hjem. Der er taget hensyn til affugtning og fordeling af brænde ovns varme.
  • Du kan styre din varmepumpe igennem dit Wi-Fi, og på den måde sikrer dig at du aldrig spilder elektricitet, eller kommer hjem til et koldt hus.